Obavijesti

Sport

Komentari 28

Labrović: Slijedi Kup, vrijeme je da se revanširamo Dinamu!

Labrović: Slijedi Kup, vrijeme je da se revanširamo Dinamu!
2

U nedjelju je bilo 8118 gledatelja, što je najviše još od pretkola Lige prvaka protiv Salzburga 2017. I pljeskali su igračima Rijeke nakon poraza

VIDEO

Rijekini su nogometaši nakon poraza od Dinama 2-1 dobili dan odmora, a u preostala tri kola ne mogu pasti ispod drugog mjesta. Dakako, mogu još preskočiti Dinamo na vrhu, ali koliko god su matematički u igri i odašilju poruke da će se boriti dok god postoji nada, toliko je svima na Rujevici jasno da Dinamo u utakmicama protiv Osijeka, Slavena i Rudeša neće ispustiti četiri boda prednosti. Uostalom, i na kladionicama je koeficijent da će Dinamo biti prvak 1,10, a na Rijeku 8.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-2 (sažetak) 01:38

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Razočarani smo mi igrači, dominirali smo cijelu utakmicu, bili smo bolji, kvalitetniji, ali rezultat to ne pokazuje. Dok postoji matematička šansa, nećemo odustati, a tu je i Kup - rekao je jutro nakon kapetan Nediljko Labrović za Radio Rijeku pa nastavio:

- Majstorija Petkovića pa je i Hoxha jako dobro pogodio, bili su mirniji, takvi protivnici znaju iskoristiti prostor, a mi smo trebali biti mirniji u nekim situacijama. No, treba biti ponosan na sve što smo napravili i kako smo igrali jučer.

Što je trener Sopić rekao u poluvremenu, kada je bilo 0-0?

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a

- Panike nije bilo, svi smo bili mirni, poluvrijeme kao i svako drugo: trener i strožer ukazali su na stvari koje smo mogli bolje, znali smo da moramo zabiti, i jesmo, kontrolirali smo sve, dominirali, plan je bio samo nastaviti tako.

Ostao je još Kup.

- Svaku utakmicu ćemo ući jako da se odužimo navijačima na podršci cijele sezone, to je najmanje što možemo učiniti. Teško je reći hoće li Dinamo biti manje napaljen na Kup, svi želimo osvojiti nešto, sumnjam da će tenzije i emocije biti manje. A Rijekina motivacija može biti veća, iako ni u ovoj utakmici nije manjkalo motiva. Vrijeme je da im se revanširamo!

Rujevica će i u finalu Kupa sigurno biti puna. U nedjelju je bilo 8118 gledatelja, što je najviše još od pretkola Lige prvaka protiv Salzburga 2017. I pljeskali su igračima Rijeke nakon poraza.

- Skidam kapu svima što su nas bodrili cijele sezone - zaključio je kapetan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića